Entreprenad och Bygg .

Vi har även mycket duktiga och yrkeskunniga killar för byggbranschen (snickare, kakelsättare & betongarbetare).

ENTREPRENAD OCH ANLÄGGNING:

  • Vår anläggnings personal har bla. erfarenhet från fiberförläggning enligt Robust fibers föreskrifter.
  • Vi hjälper er med skötsel av trädgården tex. klippning av gräsmattor, häckar och buskar mm.
  • Behöver ni ha personal för snöröjning både handskottning och maskinell plogning samt halkbekämpning så kontakta oss.

BYGGENTREPRENADER:

  • Vi utför även egna byggprojekt både större och mindre, allt från renovering av villor och sommarstugor till byggnation av verkstads-, industri- och kontorslokaler inget är för stort eller för litet för oss, vi har ett stort nät av samarbetspartners som vi kan ta hjälp av i riktigt stora byggprojekt och totalentreprenader.

BYGGNADSARBETARE: (Snickare, Murare mm)

  • Har ni i behov av bygg killar (snickare, kakelsättare & betongarbetare) så har vi detta och det är yrkeskunniga killar med mångårig erfarenhet och kunskap. Snickarna utför allt från grovt snickeri till fin snickeri, kakelsättare med den senaste utrustningen för att skära knivskarpa listfria hörn och kanter, betong killarna formar, armerar, gjuter allt från husgrunder till stora betongplattor på mark.
  • Vi samarbetar med certifierade företag inom VVS, Elektriker och Sten- och plattläggning så har ni behov av detta så kan vi både med egen personal och via vår samarbetspartner även ordna detta.
  • Vi har även samarbete med företag som har våtrumsbehörigheter så detta kan vi också åta oss att utföra hos våra kunder/beställare.

SAMARBETSPARTNER:

Vi är ett opolitiskt företag och har därför ett mycket nära samarbete med flera entreprenörer i olika branscher och regioner, detta gör att vi även kan använda deras kunskap, kompetens och maskinpark vid behov.

BILDER OCH LITE TEXT FRÅN VERKSAMHETEN:

Vecka 30 så påbörjar vi ombyggnad och renovering av en hel villa i Sölvesborg.

Bilder tagna när några rum börjar bli klara i Sölvesborg.

Här nedan ser ni bilder tagna innan och under renoveringen i Sölvesborg.

Här nedan ser ni det uterum som vi byggda åt en kund.

Nu börjar vi bygga uterum på den sula som vi har gjutit, det ska bli ett glasat uterum med väggar på nedre delen av två sidor och skjutglas parti på en sida.

Här gjuter ett par av våra betong killar en sula för ett uterum med vattenburen värme i sulan. Här är det verkligen precisions gjutning och uträkning på millimetern.

Här håller några av våra snickare på att bygga ett trädäck på 200 kvm. runt en saltvatten pool.

Nu börjar marklägenheten i Hässleholm ta form, vi bygger om hela lägenheten med nya tak, ny öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och nytt badrum med toalett som är kaklat från golv till tak och satt klinkers på golv samt nya innerdörrar. Denna veckan väntar vi på att målarna ska bli klara med tapetseringen av alla rum så att vi kan lägga nya golv, sätta golv- och dörrfoder samt taklister. Sedan kan vi bara invänta det nya köket med tillbehör från IKEA. (före och efter bilder kommer läggas upp senare).

Nu håller några av våra snickare på att bygga om en hel marklägenhet i Hässleholm. Det ska bli nytt öppet kök, nytt badrum och för övrigt nya golv i alla rum samt målning och tapetsering i hela lägenheten.

Vi har även tagit hjälp av några av våra samarbetspartner i projektet när det gäller nytt VVS i stora delar av lägenheten samt mycket ny el.

Här håller vi på att mura upp hästboxar i ett befintligt stall, vi använder begagnad ”tegel” tillverkad på gården för många många år sedan.

Här har vi gjutit mellan befintligt golv och stålstolpar samt mellan balkar och befintligt tak i Hässleholm.

Då var även det mycket fina trä däcket över inloppet till kraftstationen klart och vi flyttar vidare till nästa projekt.

En liten specialare som vi gjorde i samband med gjutningen var att lägga stålrullar mellan järnbalkarna och en stålplatta som sitter ner gjuten i betongen, detta för att stålbalkarna ska kunna röra sig beroende på temperaturväxlingarna ute.

Den första betongbilen anlände i Kronoberg precis enligt beställningen och 90kbm betong gjutits, allt gick enligt planeringen.

På tisdag V42 börjar vi lägga ett stort trädäck på samma kraftstation i Kronoberg från rensgaller till turbinhallen, vi har förberett med att bulta på reglar på balkarna.

Här håller vi på vid ett vattenkraftverk i Kronobergs län med att armera och forma ett stort fundament inför gjutningen, på måndag V42 kommer det 90 kbm betong som ska i formen.

Maskinförare på E22:an.

Fibergrävning på olika orter i Sverige.